Hymyillen kevättä kohti

Maaliskuu on viimein täällä ja aurinko muistuttaa olemassaolostaan. Kampin liikkeiden valikoima alkaa kääntyä kevään puolelle. Vuoden ensimmäiset aurinkoiset päivät hyödynnettiin jo kevätfiiliksen hakemisessa, kun Kampin kevään muotikuvat kuvattiin auringon lämmittäessä kaupunkia, tai ainakin kaupunkilaisten mieliä. Keväinen tunnelma tarttui valokuvaaja Liisa Valosen tiimiin ja rento kujeilu loistaa myös ihanien mallien Nooran ja Erikan silmistä. Rentoa yhdessäoloa on Kampissa  luvassa muutenkin kevään aikana reilusti.

9.3. pidettävä Keep your own style -muotinäytös on hyvä osoitus siitä, kuinka kaupunkilaiset ovat löytäneet Kampin tapahtumapaikkana. Viime syksynä ensimmäisen kerran järjestetty näytös sai alkunsa järjestäjän Hillan omasta aloitteesta. Esiintyjiä ja keskustelua riittää kevään aikana muutenkin. Niin alakerran keskuympyrässä kuin kerroksissakin tapahtuu jatkuvasti kaikkea kiinnostavaa. On ollut ilahduttavaa huomata, että keskustelua riittää myös Kampin Facebook-sivuilla. Lukuisia kehitysehdotuksia on jo toteutettu ja otettu työn alle. Kiitos teille kaikille keskusteluun osallistuneille! Toivomme, että te asiakkaamme jaatte näkemyksiänne jatkossakin. Tätä kaikkea tehdään tietysti teille ja kauppakeskukselle on todella arvokasta saada tietää mielipiteenne. 

Täysillä täräytetään kevät päälle hutikuussa Kevään avauksessa, silloin nähdään kattava leikkaus kevään muodista ja päästään nauttimaan monipuolisesta esiintyjäjoukosta. Kunhan aurinko vielä suo lämpöään hieman enemmän, kaupunkilaiset uskaltauvat taas ulos hymyilemään. Tavataan siis toisiamme!