Asiakkaat esiintyvät Kampissa, kuka seuraavaksi?

Kamppi on tätä kirjoittaessamme yhtenä Espoon Musiikkiopiston  EMO Art Attackin esiintymispaikkana. Yleisöä riittää ja vahingossa auki jäänyt instrumentin laatikko keräsi pohjalleen innostuneen yleisön antamia esiintymispalkkioita :) Kiva bonus musiikin harrastajille! 

Saamme viikoittain kirjeitä ja soittoja, jossa pyydetään esiintymislupaa. Sellaisen ovat viime kuukausina saaneet tanssiseurue, ryhmä hiihtolomalaisia koululaisia, jotka tekivät täällä oman Harlem Shake videon, Kilven 100-vuotias kuoro, kouluaan mainostavat opiskelijat, tiernapojat, Hoosiannan laulajat, joulunäytelmän valmistaneet opiskelijat, taikuri jne. Useat esiintyjät tekevät tapahtumastaan videon ja tallentavat sen nettiin ja saavat sitä kautta asialleen lisää julkisuutta.

Onko sinullakin tapahtumaidea? Ota yhteyttä ja kerro, mitä haluaisit tehdä yksin tai porukalla. Soita tai meilaa suoraan kauppakeskuspäällikkö Heli Vainiolle. hvainio@cornerstoneadvisers.com tai p. 0400 505 607. Kampilla on mahdollisuus tarjota paitsi esiintymispaikkoja niin joissain erikoistapauksissa myös tilaa näyttäviltä mainosnäytöiltä sisällä ja Narinkkatorin julkisivun näytöllä. Tällaiset flash mob-tyyppiset esiintymiset ovat ryhmille aina ilmaisia.

Tervetuloa! Kampissa on varmasti aina yleisöä tapahtumallesi ja voimme myös mainostaa sitä etukäteen omilla sivuillamme, mobiilisaitilla ja face bookissa.

(Kuvassa Minni ja Rebecca Espoon Musiikkiopistosta 6.3.2013)